Camembert to mój ulubiony ser. Wybieram light, żeby zmieścił mi się w makro.
Tutaj z trochę innym wydaniu niż zazwyczaj.
Składniki:
✅ camembert
✅ 3 plastry szynki parmeńskiej
✅ sos: śliwki i 2 figi
Ser dokładnie owijamy szynką i grillujemy z każdej strony, aż się rozpuści.
Przygotowujemy sos: Śliwki i figi kroimy, podlewamy wodą, dodajemy cynamon i dusimy do miękkości.
Sosem polewamy ser.
Tutaj z trochę innym wydaniu niż zazwyczaj.
Składniki:
✅ camembert
✅ 3 plastry szynki parmeńskiej
✅ sos: śliwki i 2 figi
Ser dokładnie owijamy szynką i grillujemy z każdej strony, aż się rozpuści.
Przygotowujemy sos: Śliwki i figi kroimy, podlewamy wodą, dodajemy cynamon i dusimy do miękkości.
Sosem polewamy ser.
Komentarze
Prześlij komentarz